divendres, d’abril 23

L'art de somiar a L'Escoleta d'Almoines

Des del 23 de febrer fins avuí mateix, encara que estava previst que ho fora fins el passat 13 d'abril, es pot veure a l'entrada de l'Escoleta Mixinetes d'Almoines l'exposició L'art de somiar on els protagonistes són els xiquets i xiquetes de l'escoleta.
El següent vídeo ens dóna una idea de l'exposició:





I si el que vols és veure les fotos tranquil·lament i fins i tot baixar-te-les, fes clic damunt de la següent fotografia:

dimarts, d’abril 20

Futbol Amateur: UE Almoines 1 CD Conde 3

L’objectiu de la present entrada era el presentar la nova gespa del camp de futbol El Castell d’Almoines. Des de fa aproximadament un mes el camp gaudeix de gespa artificial i hem aprofitat un partit de l’amateur per filmar-lo i fotografiar-lo. Realment sembla que no triarem el dia i partit adequats per veure lluir-se a l’equip local. El diumenge passat, 18 d’abril de 2010, a l’hora del partit plovia de forma intermitent i el contrincant, el CD Conde de l’Alqueria de la Comtessa , doblava en punts a l’Almoines, amb la qual cosa, malgrat la bona voluntat dels jugadors locals, el resultat no resultà positiu. En el següent vídeo, de forma molt parcial i des del punt de vista d’un almoiner, resumim un poc el que va ser el partit.



Si punxeu la següent foto voreu fotografies tant dels jugadors del partit com d’algun dels espectadors.

dissabte, d’abril 10

Remodelació de la plaça d'Almoines 2010

El 31 d’agost de l’any passat, aprofitant el “Plan E” (Plan español para el estímulo de la economía y el empleo), començaren les obres de remodelació de la Plaça Major d’Almoines i sembla que des d’ahir, 9 d’abril de 2010, es poden donar per acabades. Les obres, amb un pressupost de 229.191 €, tenien un termini d’execució de 5 mesos que s’han transformat en més de 7 segurament degut ha que em patit (o gaudit?) de l’hivern més pluviós dels darrers anys.

El resultat de l’obra pot agradar-nos més o menys però el millor de tot és que les persones (en definitiva, els almoiners) hem guanyat la plaça als cotxes que, des de feia una anys, s’havien apoderat d’ella.

Per cert, aquesta entrada va dedicada especialment a un almoiner, Carles, que se’n anà a la Xina amb una plaça i tornarà amb un altra. De moment amb el següent vídeo podrà fer-se’n una idea.

divendres, d’abril 9

Juvenil UE Almoines. Campió de lliga 2004-2005

Des de fa un mes el camp de futbol d’Almoines té gespa artificial. Pròximament intentaren posar alguna fotografia de la nova imatge del camp, però, mentrestant anem a recordar com era fins l’altre dia. De tot el material que tenim del futbol d’Almoines ens hem decidit per posar un vídeo fet a l’any 2005 quan l’equip juvenil va ser el guanyador de la lliga. En eixe equip jugaven els actuals jugadors de l’Amateur Joan, Javi, Pepe, Lluís i el porter Josep.

dissabte, d’abril 3

L'escola d'Almoines a Aragón Televisión

Que una escola porte als seus alumnes d’excursió és normal i més si el motiu és acadèmic. El que ja no ho és tant és que una cadena de televisió faça d’açò un reportatge i ho emeta en hora de màxima audiència. Ahir, 2 d’abril de 2010, a les 9 i quart de la nit a la cadena de televisió autonòmica Aragón Televisión en el programa Detrás de mi cámara passaren, entre altres, un reportatge que feren als xiquets de l’escola d’Almoines en la seua visita a Dinópolis (Teruel) acompanyats pels mestres Xelo Blasco i Vicent Ribes.
És una llàstima que Aragón Televisión deixara d'emetre, per problemes econòmics, el passat 31 de març per satèl•lit. Fins a fa dos dies haguérem pogut gravar el programa amb bastant qualitat des de l'emissió per satèl•lit, eixe és el motiu pel qual no ens ha quedat més remei que arreglar-nos amb un enregistrament des d'internet de molt menys qualitat però que, en definitiva, ens permet veure als xiquets i mestres a Dinópolis.