dimecres, d’agost 28

Cordà i roglet. Festes d'Almoines 2013

Organitzada per l'Associació de Cordà i Roglet d'Almoines va tindre lloc, el passat dimarts 27 d'agost de 2013, la clàssica cordà de festes. En el següent vídeo veiem 15 minuts de coets, un resum del que va ser la cordà seguida del roglet.

dilluns, d’agost 26

XIX Correguda Popular Almoines 2013

Com hem fet aquestos últims anys presentem un vídeo de la XIX Correguda Popular d'Almoines que va tindre lloc el dissabte passat 24 d'agost. En el mateix, a més dels corredors de la cursa es veuen als participants en la marxa "Todos con Ainhoa" que va comptar amb l'assitència de la triatleta, campiona d'Espanya de Duatlon, Xelo Mas, que es va celebrar al mateix temps que la Correguda


També podeu veure si esteu en alguna de les 786 fotos que va fer Maria Pilar Llorca punxant en


I si voleu veure la classificació la teniu en l'enllaç:  http://www.somesport.com/index.html

divendres, d’agost 23

Partida múltiple d'escacs a Almoines 2013

Dijous passat, 22 d'agost de 2013, va tenir lloc en la plaça d'Almoines, dins de la Setmana Esportiva una partida múltiple d'escacs entre aficionats de la localitat i els germans José i Miguel Bas Mas. Els dos són del Club Escacs Foment de Gandia i, el major, José, fa poc s'ha classificat en un tercer lloc en el campionat d'Espanya d'Escacs ràpids, en el nacional Sub-18 celebrat en Salobreña (Granada).
A continuación presentem un vídeo resum de l'acte:

dijous, d’agost 15

Desfilada de moros i cristians a Almoines 1998

Aprofitant que ja estem a l'agost i que ja falta poc per a les festes d'Almoines d'enguany presentem el tercer vídeo que ens va deixar per a publicar Jacques Beaumier. En aquesta ocasió es tracta d'una presentació de fotografies fetes en la desfilada de moros i cristians de 1998.

dijous, d’agost 1

Vídeo de la Festa de les Filles de Maria d'Almoines 2009

En el seu moment ja vam veure en l'entrada http://fotosalmoines.blogspot.com.es/2009/10/festa-filles-de-maria-2009.html algunes fotografies de la Festa de les Filles de Maria de l'any 2009. Ara presentem el següent vídeo que d'eixa festa va fer Monsieur Jacques Beaumier del qual ja vam publicar un vídeo sobre la festa de les Filles de Maria de l'any 1995 (http://fotosalmoines.blogspot.com.es/2013_02_01_archive.html)